Management

Martin Stok
Directeur - Sr. Consultant
E martin.stok@irfc.nl
T +31 (0)655 82 69 15

Martin is een zeer ervaren Sr. Projectmanager op (ver)bouwprojecten, maar ook op het gebied van vastgoed en facilitair en groot onderhoud. Daarnaast heeft Martin zijn sporen verdient op het aansturen van grote asbest- en sloopprojecten.

Martin heeft een natuurlijk leiderschap en laat als people manager mensen graag zelf ontwikkelen. Hij staat voor kwaliteit en integriteit en stuurt op de 6 KGTOIR hoofdpijlers “Kwaliteit, Geld, Tijd, Organisatie, Informatie en Risico”. Martin heeft een goede helicopterview, maar weet ook wat er speelt in zijn organisatie, bij zijn medewerkers en hun projecten. Martin kenmerkt zich ook als zeer sterke relatiemanager en heeft oog voor wat de opdrachtgever wil en acteert daarnaar. 

Martin heeft een bouwkundige opleiding genoten en heeft in de jaren ‘80 en ‘90 veel werkervaring opgedaan bij grote Ingenieurs- en architectenbureaus als IBN, Tebodin en Royal Haskoning - de Weger architecten. Martin heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een Sr. projectmanager, manager projecten, zelfstandige en algemeen directeur. Hij heeft een indrukwekkende staat van dienst bij vooraanstaande bedrijven en heeft ruim 35 jaar ervaring over alle gebieden van de life-cycle van het vastgoed. Daarnaast heeft Martin in meer dan 40 landen vele projecten gemanaged en als Expat in Berlijn en in Jakarta gewoond en gewerkt.

Dennis van Zessen
Directeur - Sr. Consultant
E dennis.van.zessen@irfc.nl
T +31 (0)657 07 13 72

Dennis is een integere, leergierge en op kwaliteit gedreven persoonlijkheid met authentieke leiderschapsstijl. Door zijn ervaring in de topsport, waarin hij veel heeft gereisd en in aanraking is gekomen met vele culturen, past hij in vele bedrijfsculturen. De gedreven sport mentaliteit om te presteren en het omgaan met uitdagingen en tegenslagen ziet men terug in zijn huidige werk.

Met indrukwekkende leerscholen als OMA – Royal Haskoning - de Weger, EGM architecten, PRC - Arcadis met goede leermeesters heeft  Dennis uitgebreide kennis en ervaring opgedaan in vastgoedadvies en projectmanagement. De afgelopen 10 jaar heeft hij zich bewezen bij grote spraakmakende bedrijven in rollen als manager projecten en programma management waarin hij oog heeft voor alle aspecten voor het slagen van zijn teamleden in het belang van zijn opdrachtgevers.

Met zijn integrale visie op mensen, systemen en methoden (Lean Six Sigma, Agile Scrum, NLP) heeft hij zich de afgelopen jaren ontwikkelt tot een progressive senior consultant die zijn opdrachtgevers een stap verder kan brengen.


 
 

iRFC B.V. | Copyright & Algemene voorwaarden 2017

Contact

Ravelstraat 2
2901 EH Capelle aan den IJssel
The Netherlands
www.irfc.nl

Menu